Rose Petals Lip Balm

5

+
+
+
+
+
1 × Satin Face Mask 13
TË DASHUR KLIENT: Sateni është i pasur me 18 aminoacide dhe proteina duke e bërë kështu shumë të dobishme për trupin e njeriut. Larja e duhur dhe mirëmbjatja janë shumë të rëndësishme për të ruajtur cilësinë e tij. Sateni i përdorur nga ADA HERBS në këtë maskë është i cilësis më të lartë, 100% natyrale, dhe prodhuar në mënyrë ekologjike. Për t’u kujdesur siç duhet për këtë maskë, lexoni me kujdes instruksionet e mëposhtëme. UDHËZIMET E MIRËMBAJTJES: Rekomandohet të lahet me detergjent delikat ose specifik për larjen e satenit. Mos përdorni detergjent alkalin, zbardhues, sapun, pudër larje etj. Lajeni me ujë të ftohtë, me dorë, veç rrobave të tjera. Nuk këshillojmë ekspozimin në diell për t’u tharë, por tharjen në një ambient të ajërosur, larg rrezeve të diellit, në një temperaturë maksimale 110 grade celsius. PËRDORIMI DHE MIRËMBAJTJA: Paloseni kur mbaroni së përdoruri për të mos e rrudhosur dhe prishur strukturën e butë të fibrave të satenit. Mos vendosni parfum ose deodorant pasi mund të dëmtoj fibrat e proteinave.
Add to Wishlist

Wishlist Icon Add to Wishlist

Wishlist Icon The product is already in your wishlist! Browse Wishlist

Categories: ,