FREE WORLDWIDE EXPRESS SHIPPING on orders €250+

ADAHERBS

Made in France

Why people love our products

High-quality, ethically sourced products at affordable prices

5.00

4 Reviews

5 Stars

(4)

4 Stars

(0)

3 Stars

(0)

2 Stars

(0)

1 Star

(0)

Write a Review
Kozeta Doçi — verified owner

Ndryshim i mahnitshem

Megi — verified owner
Jola Pano — verified owner
Gerilda — verified owner

Serumi Aloe Vera eshte nje nder produktet me te mira qe kam provuar ndonjehere 🥰 Ne fillim isha shume dyshuese ne te tilla faqe por Ada Herbs eshte shume serioze ne punen e saj. Kam nje lekure te yndyrshme qe eshte e prire te jete dhe akneike. Kam perdorur shume marka te shtrenjta dhe te njohura por fatkeqsisht pa asnje lloj dobie. Ky serum eshte nje shpetim pa dyshim 🥰

 

 

Aloe Vera Serum

30.00

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.